Underholdning til sommerfesten?

Underholdning for alle

Står du og skal arrangere en sommerfest for firmaet, vennerne eller familien? Måske nærmer der sig en 30 års eller anden rund fødselsdag der skal fejres med alt hvad der hærer til? Superevent og Superlej er eksperter i underholdning og vi bringer hellere end gerne underholdningen til dig.

Til de mindste:

Når det kommer til underholdning af børn, er en hoppeborg oplagt. Hos superlej har vi flere forskellige modeller så du kan endda vælge en der passer til det tema du har valgt festen skal være i. Lad ungerne hoppe løs mens de voksne kan få snakket.

Eller hvad med Whack A Mole hvor I selv er mulvarperne der skal rammes?

Til de actionsøgende:

Vi har masser af muligheder hvis det er fordi der skal være action og fart over feltet. Har du pladsen, hvorfor så ikke leje vores lokumsracere og kør om kap med disse? Eller hvad man en fodbold dyst i vores oppustelige bumperballs hvor I kan skubbe hinanden rundt, godt beskyttet af det tykke lag luft mellem jer?

Af andre ting kan nævnes MEGA-Bordfodbold, Bungeebasket, Bungeefodbold.

Populært med roligt

Nogle af vores mest populære udlejningsudstyr består af Mini-golf, oppustelig øksekast, bordfodboldborde, shuffleboard, fodbolddart og slå søm i træstub. Her kan alle være med både unge og gamle og de fleste af tingene optager ikke ret meget plads. Hvorfor ikke underholde ved konfirmationen med et shuffleboard og bordfodbold? eller pust øksekast og fodbolddart op til klubfesten i idrætsforeningen?

Hjernespil?

Skal det være udfordrene og skal de små hjerneceller i gang, så kan vi tilbyde at komme ud med vores BreakoutGAMES. Her har i en time til at løse en række udfordringer, opdelt i hold så konkurrencen er stor. Vi sender en gamemaster med der hjælper jer igennem og vi garanterer at I er underhold. Vores Bomb-in-a-box er især populært til firmaer, mens vores Magic School bruges meget af fødselsdage og unge grupper – eller blot fan af magi og eventyr.

Tøv ikke med at kontakte os og lad os stå for underholdningen til din næste fest.