Silje barstol er perfekt til dit hjem

En barstol til fest og dagligdag

Mangler du en barstol der holder til både fest og dagligdagen? Hos Planke-bord.dk kan du få barstole til alle lejligheder. Barstolene er flotte og passer godt til den nordisk moderne bolig. Det trender lige nu med højbord og barstol i hjemmet.

En af de mest populære modeller på Planke-bord.dk er Silje barstol 100 cm.

Silje barstol til højbord

Vidste du at Planke-bord.dk har et bredt udvalg og flere modeller af barstole? En af de absolutte mest populære modeller er Silje barstol i sort PU-læder. Stolen har fodhviler og en siddehøjde på 72 cm.

Barstolen står stabilt med 4 ben og høj ryg. Ryggen giver en behagelig siddekomfort som sikrer at du sidder godt i afslappet stilling.

Billige barstole i stilrent design

Silje barstolen er en billig barstol til prisen. Bestiller du flere, er barstolene pakket med 2 styks i hver kasse.

Barstolen er udført i PU læder og har sorte metal ben. Den totale højde på stolen er 100 cm. Sædehøjden er 72 cm og dybden på sædet er 35 cm. Stolen kan maks bære 120 kg. Den bliver sendt usamlet og du skal selv samle stolen. Det er dog nemt og hurtigt klaret.

Denne barstol vejer ca. 5 kg.

Håndlavet højbord til barstolen?

Planke-bord.dk laver også planke højborde på mål. Bordene har normalt en højde på 100 cm. De kan sagtens lave dem således de passer til Silje barstolen. Højbordene bliver lavet på værksted i Middelfart. Bordet bliver lavet ud fra dine ønsker. Du bestemmer selv størrelse og vælger bordben i den stil du bedst kan lide.

Højbordet kan få en lang eller kort længde. Du kan selv designe således der er plads til alle dine gæster. Silje barstol passer godt til også uanset om der skal være plads til 2, 4, 8 eller flere. Det er helt op til dig.

Hurtig levering eller afhentning i Middelfart

Bestiller du dine barstole på Planke-bord.dk sender de dem afsted senest 1-2 arbejdsdage efter, så længe lager haves. Du er også mere end velkommen til at afhente dem i showroomet i Middelfart.