Sådan gør du en polterabend til en uforglemmelig dag

En polterabend er en fejring af den kommende brud og det er meningen, at det skal være en hyggelig aften for hende og hendes veninder og nærmeste. Nogle mennesker tror måske, at en polterabend kun handler om at drikke og feste, men der er faktisk en del regler, der skal overholdes for at sikre, at alle har det sjovt.

 

Forholdsreglerne til en god polterabend

En af de vigtigste regler at huske er, at alkoholforbruget skal være moderat og ansvarligt. Ingen ønsker at vågne op med tømmermænd om morgenen på deres bryllupsdag, så det er bedst at holde sig til sodavand hele natten, hvis det er muligt. Dette er i hvert fald værd at holde in mente, hvis polterabenden afholdes dagen inden brylluppet. Derudover bør alle aktiviteter eller underholdning organiseres i på forhånd, så alle involverede er klar over, hvad de kan forvente.

 

Aktiviteter

Når det kommer til aktiviteter til polterabend, er der virkelig ingen grænser. Afhængigt af din beliggenhed og dit budget kan du arrangere en aften på baren med nogle drinks eller nyde nogle udendørs aktiviteter som paintball eller karting, hvis den kommende brud er den livlige type. Hvis du vil overraske bruden, kan du som veninde tage over og planlægge udenom hende. Du kender hende trods alt godt nok til at vide, hvad hun kan lide og ville blive glad for.

 

Pynt og opdækning

Hvis I vælger at holde polterabend derhjemme, så kan I overveje at spice festen op med polterabend pynt til den kommende brud. Det inkluderer festlige balloner, skråbånd, papirsugerør med temaer på osv. Det er en festlig måde at køre et tema og skaber stemning for dagen, aftenen og natten.

Uanset hvad I beslutter jer for at gøre til polterabend, er det vigtigt at sikre, at alle involverede respekterer hinanden og har det sjovt. Husk at være sikker og nyd aftenen!