Nyd sommeren med et Filibabba badebassin

Med et Filibabba badebassin kan du lære dit barn at lege i vand. Hvis dit barn får et dårligt førstehåndsindtryk af vand, så kan de blive bange for det resten af livet. Når dit barn har lært at bade i et badebassin, er det perfekt til de varme sommerdage. Her kan barnet slappe af og blive kølet ned i det dejlige vejr. Sammen med en spand og skovl kan dit barn bruge flere timer i det dejlige badebassin.

Et Filibabba badebassin kan bruges året rundt, det er ikke kun på de varme sommerdage. Badebassinet kan transformeres og kan bruges på mange forskellige måder. Find nogle bolde og lav et boldbassin, her kan barnet både slappe af og kaste med bolde sammen med vennerne. I badebassinet kan du også lave en hule med nogle tæpper og puder. På www.littlehappy.dk/filibabba-badebassin kan du finde alle varianter af Filibabba badebassiner.

Sjov leg her til sommer med Filibabba badebassin

Lad dit barn i en tidlig alder lege med vand i et badebassin. Når dit barn har haft en god oplevelse med vand, har de mere mod på at fx lære at svømme. Dette kommer også til gode på en varm sommerdag. Her kan barnet sidde i og køle af i badebassinet i det skønne vejr. Stil en paraply over badebassinet så barnet ikke bliver solbrændt imens de leger.

  • Vend barnet til vandet: Med et badebassin fra Filibabba kan du vende dit barn til at komme i vand. Da der ikke er meget vand i badebassinet, kan de sagtens sidde ned i det uden, at det ville blive ubehageligt. Det er godt for små børn at lære at komme i vand, og med dette badebassin vil du sikre at det bliver en sjov oplevelse for dem. Hvis dit barn ikke har haft en sjov oplevelse med vand, kan de blive bange for det. Derfor er det vigtigt at dit barn, får en god oplevelse med vand fra starten af.
  • Køl af på den varm dag: På en varm sommerdag kan det være dejligt for barnet at have et badebassin. Her kan barnet få lov til hygge sig, imens de køler af. Et badebassin kan bruges af alle aldre. Hvis du har større børn kan man altid fylde mere vand i. Stil en parasol over badebassinet så sikre du, at barnet ikke bliver solbrændt, imens han/hun hygger sig.
  • Leg med søskende: I et badebassin er der altid plads til to. Hvis dit barn har søskende kan de være med til at lege. En leg er altid sjovere når man er flere. Hvis dit barn ikke har søskende, kunne man skaffe nogle spande og skovle så barnet kan lege med vandet alene.

Leg med Filibabba året rundt

Et Filibabba badebassin kan bruges året rundt og ikke kun på varme sommerdage. Når det bliver efterår, kan man vælge at tage bolde i så barnet nu har et boldbassin. Et boldbassin kan bruges til mange forskellige lege, og det er især sjovt at lege i med vennerne. I boldbassinet kan man både gemme sig og kaste bolde til hinanden. Hvis et boldbassin ikke lyder som noget for dit barn, kan i også vælge at bygge en hule i badebassinet. Læg et tæppe og nogle puder ned i badebassinet, og derefter tag et tæppe over bassinet så det ligner en hule. Hvis dit barn bare er helt vild med vand, og badebassinet kan du også fylde vand i det og lade det stå indenfor. Her kunne det bruges som badekar inde i brusenichen.