Min fødselsdagsfest

Jeg skulle til at fylde 60 år og ville gerne holde en stor fødselsdagsfest for min familie og venner. Det var stort at fylde 60 i mine øjne, og derfor ville jeg gerne gøre mere ud af den her fødselsdag, end jeg normalt plejer at gøre.

Da jeg havde besluttet mig for at festen skulle ligge på en fredag, manglede jeg bare at finde et sted og planlægge det.

Det var ikke nemt, jeg kiggede og kiggede på en masse forskellige leje lokaler og kunne ikke finde et der var lige mig til en rimelig pris.

Jeg spurgte mine venner om hjælp, de kom med nogle forskellige forslag og jeg var ikke specielt glade for nogen af dem.

Normalt ville jeg bare gå med til det hele, men det er fordi jeg aldrig har holdt en fødselsdag som var så stor og betød så meget for mig før.

På mine normale fødselsdage er jeg kun sammen med min familie, hvilket også er hyggeligt, vi spiser noget kage og sidder rundt om bordet.

Det er ikke det store, men hyggeligt er det og det er det vigtigste, men der er også forskel på venner og familie, jeg ønskede ikke at mine venner skulle komme til en af de kedelige fødselsdage.

Der skulle ske noget, det skulle være specielt og perfekt nu når jeg ville invitere alle til fødselsdagen.

Der var stadig ikke nogen steder som jeg ville holde festen i og vi kom tættere og tættere på min fødselsdag.

Det var ved at blive presset og jeg tog snakken hen til min lillebror og han kom med nogle gode forslag, han kendte tilFestgear.dk hvor han før havde lejet stole, borde og et telt, det var lige noget for mig, så det gjorde vi også.

pyntet købte han på shop.festgear.dk.

Fødselsdagen endte rigtig godt og jeg var tilfreds, både venner og familie nød den også.