Københavns sjoveste og et af de billigste breakoutroom / escaperoom

Et breakoutroom er noget af det sjoveste og nyeste og alle kan være med! Kunne du tænke dig en oplevelse der skiller sig ud, noget unikt, sjovt, spændende, hjernevridende og alt i alt bare helt vildt hyggeligt, så skulle du måske prøve et escape room, som vi også kalder for BreakoutRoom. Konceptet til et escape room er, at man bliver låst inde i et rum i en time, med konstant overvågning og hjælp hvis der er brug for det, og man skal så forsøge at komme ud af rummet inden for denne time man er låst inde. Ofte har rummet et sjovt eller uhyggeligt tema, så man kan selv vælge hvor skræmt man har lyst til at blive. Man skal løse en masseforskellige gåder for at komme ud. talkombinationer, anagrammer, symboler og alt muligt kan bruges derinde til at finde ud af hvordan man finder udgangen. Der er ting der skal låses op, rykkes på, trykkes på og en masse teknik sætter en spænding og stemning over rummet også.

Hos Superevent og Breakoutroom.dk er vi eksperter i den gode oplevelse og kan tilbyde hele 16 rum i henholdsvis København og Rødovre, med 4 unikke og sjove temaer. Kom blandt andet forbi JungleMysteriet, hvor du hører junglens dyr brøle og skal spille et brætspil korrekt for at komme ud. Eller Tidsmaskinen hvor du og din gruppe er fanget i 1980’erne og skal løse nogle 80’er temaet opgaver for at komme hjem igen. Hele familien kan være med i disse. Tag vennerne, kollegaerne, familien med i Escape Room vi har noget for alle. Også de mere uhyggelige rum som basement 13 og Black Magic, der er dystre, mørke, men stadig sjove. 

Superevent og Breakoutroom har rigtig gode priser også. Spar 25% ved at booke særlige tider eller booker du inden for samme dag eller uge kan du gøre brug af vores Last Minute tilbud, hvor det kun er 200 kroner per person. Det er et af de billigeste escaperoom options i København området.