Køb en hundetrappe og skån din hund

En hundetrappe forlænger hundens liv

Vi elsker vores hunde og vi vil gøre næsten alt for at hundene har det bedste liv. Der er rigtig mange ting vi allerede gør og listen er lang.

Vi kan give dem det bedste hundemad. Vi kan gå flere ture med hunden hver dag. Vi kan stimulere vores hunde og sørger for de trives optimal. Vi kan med den bedste næring sørge for hunden har de bedste vilkår i livet.

Men rigtig mange har ikke hørt om en hundetrappe og det er måske også et skørt udtryk, men ikke desto mindre er en hundetrappe fantastisk til hunden.

En hundetrappe forlænger hundens liv og hvorfor så det ? 

En hund og særligt større hunde og nogle hunderacer har udsatte led. Det betyder at man skal passe på sin hund ikke foretager for mange store spring. Det kan være ned fra bagagerummet i din bil, men det kan også være ned fra din seng, eller især ned fra din sofa.

Man tænker måske ikke over det ene spring er noget særligt men hvis hunden springer ned fra sofaen 10 gange om dagen bliver det til næsten 4000 spring på et år. 

Det er altså 4000 gange hvor din hund belaster sine led ? – her kommer en hundetrappe ind i billedet, du kan nemlig få en hundetrappe til din sofa som gør at unden slet ikke belaster sine led mere. 

Derfor forlænger du hundens liv med en hundetrappe til sofaen

Af samme årsag kan du spørge dig selv, hvis du investere i en hundetrappe til småpenge, hvor meget spare du så i dyrlægeregninger på den lange bane ? 

Et dyrlæge besøg koster hurtigt 1000 kroner og med den ene regning er din hundetrappe allerede betalt. Hertil kommer det primære, hundens helbred og ikke mindst hundens trivsel. 

Så hvis man vil gøre alt er en hundetrappe en fantastisk investering i hunden og ikke mindst hundens helbred. Det gode og praktiske ved en hundetrappe er at den ikke behøver at stå fremme altid. Det kan hurtigt findes frem ved behov.

Er du dog den person der har din hund i sengen eller på sofaen vil en hundetrappe være en fantastisk investering for dig og ikke mindst din hund.