Hvad kan man blive ?

Mulighederne er uendelige, når det kommer til, hvad du kan lave, når du bliver voksen. Du kan blive alt det, du har lyst til at blive! Nogle mennesker vælger at gå ind i traditionelle karrierer som læge, sygeplejerske eller lærer.

Andre beslutter, at de vil starte deres egen virksomhed og blive deres egen chef. Andre igen vælger mere unikke veje, som f.eks. at blive professionel gamer eller astronaut. Mulighederne er uendelige – hvad vil du vælge?

Der er nogle få ting, du skal huske på, når du beslutter, hvad du vil gøre med dit liv. For det første skal du tænke på, hvad du brænder for. Hvad er du interesseret i? Hvad kan du lide at lave? Hvis du kan finde en karriere, der omfatter dine interesser, er der større sandsynlighed for, at du vil holde dig til den og få succes.

Nogen jobs kræver en lang uddannelse og andre kan sagtens læres i praksis kombineret med teori hvor man kalder det at gå i lære. Det er vigtigt, at du vælger noget, som du ikke keder dig og vil kunne lide at lave dag ud og dag ind resten af dit liv

Du bør også overveje, hvilke tendenser der er på arbejdsmarkedet. For eksempel er en SEO konsulent meget efterspurgt lige nu, fordi flere og flere virksomheder indser vigtigheden af at have en stærk online tilstedeværelse. Hvis du kan finde en karriere, der er efterspurgt, er der større sandsynlighed for, at du vil få succes

Tænk på alle disse ting, når du beslutter dig for, hvad du vil være, når du bliver voksen – der er ingen grænser for, hvad du vil være! Hvad vil DU vælge?

Nogle mennesker vælger traditionelle karrierer som læge eller lærer, mens andre beslutter sig for at starte deres egen virksomhed. Du kan blive alt det, du har lyst til at blive!

Det skræmmende er jo at man kan blive alt, så det er også svært at vælge fordi mulighederne er så mange. Jeg startede selv med at afslutte min 9. klasse, og startede på en del forskellige uddannelser, men ingen af dem havde min interesse.

Så tænk over, hvilke tendenser der er på arbejdsmarkedet, og find en karriere, der er efterspurgt. Du har større sandsynlighed for at få succes, hvis du gør det. Endelig må du ikke glemme at overveje, hvad du brænder for! Hvad er du interesseret i? Hvad kan du lide at lave? Hvis du kan finde en karriere, der omfatter dine interesser, er der større sandsynlighed for, at du holder dig til den og får succes

Der er altså mange ting, du skal huske på, når du beslutter, hvad du vil være, når du bliver voksen. Husk, at der ikke er nogen grænser – hvad vil DU vælge?

Jeg har brug for at videregive, at du ikke behøver at vælge karriere når du går i 8.klasse eller 9.klasse, det er helt ok at du ikke rigtigt ved hvad du vil, og du måske har brug for at arbejde et par år og finde ud af hvad der har din interesse.

Som ung troede jeg f.eks at jeg skulle være enten kok eller mekaniker, det var fordi at begge dele syntes jeg var spændende, jeg elskede at lave mad, og havde arbejdet i nogle restauranter. Jeg havde en far som havde sit eget værksted, så det var ligesom det jeg kendte til, min personlige hobby var nok mere, computer og hjemmesider, som jeg syntes var sjovt og spændende, men ingen fortalte mig at det var noget man kunne arbejde med. Du kan blive alt det, du vil, så tag dig god tid, find ud af, hvordan jobmarkedet ser ud, og prøv at finde ud af, hvad du brænder for! Hvad vil DU vælge?`

Der er ingen grænser for, hvad du kan gøre med dit liv. Du kan blive alt det, du har lyst til at blive! Følg bare dine drømme, og lad ikke nogen fortælle dig, at du ikke kan gøre noget. Med hårdt arbejde og beslutsomhed kan du opnå alt! Så hvad vil DU vælge? Hvordan vil DU ændre verden? Mulighederne er uendelige … gå ud og gør dine drømme til virkelighed! #BelieveInYourself #YouCanDoDoAnything.

Afslutningsvis kan jeg sige at jeg siden har etableret mit eget webbureau, hvor jeg laver hjemmesider for folk men også har specialiseret mig i SEO optimering. Havde jeg bare vidst at det var en mulighed da jeg gik i 9. klasse.