Hader du december fordi du aldrig kan finde på gaver ?

Er december et helved fordi du har svært ved at finde på hvad du skal give dine kære i gaver ? 

Så skal du blot læse med her og få lidt ideer. Der er gaveideer til både hende og ham. Nogle tiltænkt for kæresten og andre for venner. Det du skal starte med er at sætte et budget. Det er vigtigt at vide hvor meget man vil købe for inden man begiver sig på jagt. 

Gaver du kan give kvinder

Når det kommer til kvinder er der altid rig mulighed for at finde gaver. Kvinder ønsker sig altid tusind ting, og der er altid mange små ønsker imellem. Det gør at det er noget nemmere at købe gaver. 

For kvinder er kjoler, sko, tasker, frækt lingeri, sminke, smykker og nipsting altid et hit. Her har du også muligheden for at finde noget uden at blive ruineret. Specielt et lille smykke eller hendes ynglingsparfume er en god ting at give som gave.

Er det kæresten du skal købe en gave til, så kan det også være sexlegetøj eller andet til jeres parliv. En ting der har fået mange fans de seneste år er den erotiske julekalender. Her får i det man kalder en spændende decemeber. Hver dag kan hurtigt blive et erotisk eventyr. 

Gaver du kan give mænd

Mænd er lidt sværere at finde gaver til. Enten ønsker de sig ikke rigtigt noget, eller også er deres gave ønsker ret dyre. Hvilken man ønsker sig ikke et nyt stortskærms tv, et par nye alufælge eller måske en ny motor til speedbåden. De gaver er nok lidt svære at opfylde, med mindre du har lyst til at tømme kontoen. Så til manden skal man tænke lidt mere ud af boksen.  

Små gaver til mænd kunne være, en god spiritus. Her skal du blot lige finde ud af om han drikker whiskey, rom, vodka, cognac eller noget helt andet. Hvis ikke du vil give procenter, så kunne en parfume også være et godt valg til manden, det er nok mere kæresten du giver det. Mænd har altid være vilde med cigarer, kvinder er ikke altid helt med på den, men selv yngre mænd er kommet på smagen. Det er ikke nødvendigvis rygere det hele, det kan være en god cigar man tænder nytårsaften osv. Er han gør-det-selv mand eller havemenneske, så glæder den slags sig altid over mere udstyr. Det samme gælder folk der dyrker sport eller træner. Udstyr og sportstøj er altid højt på listen. 

Så nu er det bare med at observere lidt, og så komme på shoppetur.