Gode ting at have i pusletasken

En pusletaske er en vigtig ting for enhver forælder, der skal være forberedt på at skifte ble, give mad og andre aktiviteter på farten. At have de rigtige ting i din pusletaske kan gøre en stor forskel i forhold til bekvemmelighed og komfort. Her er nogle af de vigtigste must-haves til en velassorteret pusletaske. 

  1. Bleer: Det siger sig selv, at bleer altid skal være klar, når du er ude med din baby! Sørg for, at du har masser af bleer, alt efter hvor ofte du skal skifte dem.
  2. Vådservietter: Babyservietter er vigtige, ikke kun til bleskift, men også til hånddesinfektion eller til at rydde op efter du eksempelvis har skiftet din baby eller givet mad.
  3. Skiftemåtte: En foldbar, letvægts-skiftemåtte gør det nemt og behageligt for dit barn at skifte ble.
  4. Blecreme/salve: Bleudslæt er almindeligt hos babyer og kan være meget ubehageligt for dem. Det er altid en god idé at have blecreme eller salve ved hånden for at berolige deres hud hurtigt.
  5. Ekstra tøj: Ulykker sker, og det er vigtigt at have ekstra tøj med, hvis dit barn skulle få et uventet tøjskifte! Hav mindst ét ekstra tøj klar i tasken, bare for en sikkerheds skyld.
  6. Babymad: Hvis du rejser med en sulten baby, kan det være med til at forebygge raserianfald eller krumspring, hvis du har mad ved hånden. Du kan pakke små beholdere med babymad, f.eks. frugt- og grøntsagsmos, modermælkserstatning, snacks – du kan læse mere og netop disse ting her: https://www.semper.dk/bornemad/produkter/maelkesyrebakterier-baby/semper-draaber.
  7. Legetøj: Legetøj er altid en god tilføjelse til enhver pusletaske! At underholde dit barn med dets yndlingslegetøj er en god måde at sikre, at det forbliver glad og tilfreds, mens du er ude og på farten.
  8. Tæppe: Et let og blødt tæppe kan være praktisk til middagslur eller bare til at hygge sig undervejs. Det er også nyttigt til de kølige dage, hvor det er for koldt for babyer uden.

Dette er blot nogle af de vigtigste ting at have en pusletaske – man bliver også klogere undervejs i forhold til, hvad netop din babys og dine behov er.