Et hævesænke bord gør dig sundere

Vi har vidst det i mange år efterhånden: Kontorarbejde er ikke godt for os. Det kan give diverse skader og smerter. Fordi man sidder i samme stilling hele dagen hver dag. Det er vores krop ikke skabt til. Heldigvis kan et hævesænke bord afhjælpe problemet.

Har du kontorarbejde, så sørg for, at dit kontor er udstyret med et skrivebord, der kan hæves og sænkes. Så har du mulighed for at rejse dig op og arbejde videre nogle gange i løbet af en dag. Du kan finde et hos Inventarland, hvor de også har alt andet, du kan have brug for at udstyre kontoret med.

Rejs dig op

Når du har meget arbejde, kan du stadigvæk godt undgå at sidde i samme stilling hver dag. Hvis du kan køre dit bord op, så du kan rejse dig op. Så kan du stå op og arbejde i en periode. Når du bliver træt i benene, kan du køre bordet ned igen og sætte dig ned.

Det er godt for dig at rejse dig op flere gange i løbet af dagen, når du har kontorarbejde. Et hævesænke bord gør det nemmere, fordi du så kan fortsætte med at arbejde. Det kommer ikke til at afbryde dit arbejde, at du passer på dig selv.

Rejser du dig op flere gange om dagen, har du ikke samme arbejdsstilling hele tiden. Du har en varieret arbejdsstilling. Det kan din krop bedre lide. Afveksling mindsker risikoen for, at du spænder op og får smerter. Et ekstra lille plus ved at stå op er, at du forbrænder flere kalorier ved at stå end ved at sidde ned.

Hold pauser

Når din dag ikke er så presset, så kan du lægge nogle pauser ind. Det er godt, når du kan rejse dig op og arbejde stående. Det er også godt, hvis du kan forlade skrivebordet og bevæge dig lidt rundt. Gå hen til kaffemaskinen eller bare en tur rundt på kontoret.

Når du rejser dig og går bare en lille tur, så giver du din krop en pause. Du aktiverer musklerne på en anden måde, og du sætter lidt bevægelse i hele systemet. Det kan forebygge smerter og skader.

Du kommer langt med et hævesænke bord, der lader dig arbejde stående. Men det er godt, hvis du også kan tage dig nogle små pauser. Så tag endelig turen hen til printeren eller kaffemaskinen.

Husk stolen

At dit skrivebord er det rette, er vigtigt. Det er også vigtigt, at du har en god kontorstol. Du skal sidde rigtigt i stolen. Det er lige så vigtigt, som at du kan hæve og sænke dit bord og rejse dig op.

Er dit kontor helt forkert udstyret, så skynd dig at finde en god ergonomisk kontorstol og et hævesænke bord. Det vil gøre underværker for din krop. Hvis du har oplevet spændinger og smerter, vil det rette udstyr kunne hjælpe på det. Har du ikke oplevet problemer endnu, vil en god stol og det rette bord kunne sørge for, at der ikke opstår nogen.