Er fiberbredbånd noget for mig? 

Er fiberbredbånd noget for mig? 

Kan du svare ja til: vil du gerne have høj hastighed, en stabil forbindelse, en god upload hastighed? så vil vi mene at ja fiberbredbånd er noget for dig. Fiberbredbånd er hurtigt blevet populært i Danmark og med god grund. 

Fiberbredbånd er en forholdsvis ny måde at modtage internet på, hvor den mest normale måde har været gennem antenne stik eller telefonstik indtil videre. Fiberbredbånd er også en kablet bredbåndsforbindelse, som også kaldes for fibernet. Ved fiberbredbånd bruges der lysleder kabler hvor internetsignalet transporteres igennem. I lysleder kablet transporteres internet signalet igennem kablet med lys, altså med lysets hastighed. Dette gør det netop muligt for dig som forbruger at opnå en rigtig høj hastighed på dit internet. Desuden er det netop også dette der gør det muligt at få en høj upload hastighed, som kan have en del fordele til dig som forbruger. Med en høj upload hastighed er det f.eks. en fordel for dig når du uploader videoer og billeder til nettet. Det kan også være en fordel hvis du har børn der nyder at spille online spil på nettet, eller hvis du selv anvender online videosamtaler. Du kan både spare tid på at uploade billeder, du undgår irriterede børn når de spiller og du vil gå rent igennem under videosamtaler. Så hvis du var i tvivl om den høje upload hastighed virkelig var noget for dig, har du netop fået svaret på det her. Generelt er den høje internethastighed en fordel for dig at have, hvis du streamer film og serier eller bruger tid på gaming. Med den høje hastighed er du sikker på at du ikke kommer til at sidde og irritere dig over at filmen stopper engang i mellem, fordi den lige skal loade det næste indhold. 

En af fordelene ved fiberbredbånd er at du ikke skal dele forbindelsen med andre, dermed opnår du som forbruger en meget mere stabil internetforbindelse. Du vil derfor ikke opleve udfald på internettet, når du sidder og gamer eller streamer tv. 

Det er dog desværre ikke alle der har mulighed for at modtage fiberbredbånd, da det stadig er forholdsvis nyt i Danmark og endnu langtfra er ført ud til alle husstande. Er du i tvivl om det er muligt for dig at få fiberbredbånd, så hop ind på udbydernes side og tjek om din adresse er klar til at modtage fiberbredbånd.