Er det blevet tid til jeres næste firmafest med aktiviteter i København?

 

Kombiner både fest og aktiviteter

Det er altid godt for samarbejdet i en virksomhed eller organisation, at medarbejdere og kollegaer laver andre ting sammen, end bare arbejde. Det er ikke svært at forestille sig, at f.eks. det at spise sammen kan medvirke til at styrke relationer og tillid kollegaer imellem. Men det er faktisk også noget undersøgelser viser. Det kan dog tit være svært at finde et sted, der kan det hele. Her bør I overveje Charlottenlund Slot.

 

Firmafest med aktiviteter hos The Tribe

En særlig effektiv måde, at styrke samarbejdet på, er, at kombinere sociale fornøjelser med egentlige teambuilding aktiviteter. The Tribe er et event / teambuilding bureau på Charlottenlund Slot, der har specialiseret sig i netop denne form for firmaarrangement – hvor sociale aktiviteter kombineres med mere målrettet teamudvikling. Det kan foregå med deres sjove og udfordrende teambuilding spil, som også lægger op til kreativ leg, eller I kan gå mere grundigt til værks med en af deres workshops eller en hel dag med one team mindset øvelser.

 

Charlottenlund Slot

Det smukke gamle kongeslot på Nordsjællands kyst, ikke langt fra Dyrehaven, danner en perfekt ramme for en type arrangement, hvor alt går op i en højere enhed. Ikke bare giver stedet og dets lange historie en aura af seriøsitet, men brugt på den rigtige måde gør det faktisk også det modsatte – nemlig slipper kreativiteten og det indre legebarn fri. Det spændingsfelt har The Tribe haft for øje, da de udviklede deres special designede spil.

 

Firmasommerfest eller firmajulefrokost i Nordsjælland

Uanset om vi taler sommer eller vinter, har The Tribe – med en kerne af antropologer – nemlig udviklet et teambuilding spil netop til slottet, som udnytter de historiske rammer optimalt. Og spillet er samtidig designet til at fungere gnidningsfrit som optakt til- eller element undervejs i en firmafest eller julefrokost. The Tribe har samarbejde med mange dygtige kokken fra de store restauranter og kan derfor tilbyde et bredt udvalg af cuisine fra hele verden – kun fantasien sætter grænser.

 

Et firmaarrangement i Nordsjælland fås ikke bedre

The Tribe har netop udviklet sit eget teambuilding spil – Kongens Kancelli – fordi et kendeskab til det øvrige teambuilding marked ikke imponerede vores antropologer. Vi tør derfor godt sige nu, efter at have udviklet og forbedret på spillet igennem mere end 6 år, at Kongens Kancelli og en firmaoplevelse på Charlottenlund Slot med The Tribe er den bedste teamoplevelse, der kan købes for penge. Kontakt de søde folk fra The Tribe allerede i dag og få en uformel snak om deres muligheder.