Den perfekte morgen der blev til den værste

Klokken var 6 om morgenen. Jeg var lige vågnet. Jeg sov tidligt i går, så jeg kunne vågne tidligt i dag. Jeg skulle være i skole klokken 8. Jeg startede allerede med at gøre mig klar. Jeg startede med at tage et bad så jeg ligesom kunne blive frisk. Jeg tog et ret langt bad. Det var en god måde at starte sin morgen ud på syntes jeg altid. Efter tog jeg tøj på og spiste noget morgenmad. Det var også meget vigtigt, for at starte sin dag godt ud op. Efter børstede jeg så mine tænder, og tog ud ad døren. Klokken var cirka 7:15 der. Det kunne tage mig 30 minutter at komme til skole, så det var vigtigt at toget ikke var for forsinket. Imens jeg var på vej hen til stationen, kunne jeg se toget komme. Så jeg vælger at løbe lidt op at trapperne så jeg ikke behøver at vente på det næste tog i kulden. Men da jeg løber op ad trapperne, sker det allermest uheldige. Jeg kunne bare mærke min telefon ryge ud af lommen. Så kunne jeg tydeligt høre den smadre ned af trapperne. Jeg blev så bange. Jeg tænkte bare nu at, nu var skærmen helt sikkert bare smadret. Jeg var bange for at tage hen for at tjekke, men jeg blev bare nødt til det. Jeg tog min telefon op af jorden, og kunne bare se at skærmen var helt flækket. Det ødelagde virkelig min perfekt dag. Det var noget af det mest frygtelige der kunne ske for mig. Jeg måtte bare leve lidt med det endnu. Jeg tog i skole som sædvanligt. Efter skole tog jeg til fixphone.dk for at få min skærm skiftet. Det fik de klaret hurtigt og nemt heldigvis.