De perfekte shorts

Hvad er de bedste shorts? De perfekte shorts til dig afhænger af din kropstype, og hvad du vil bruge dem til. Der er især 4 forskellige stilarter af shorts, som vi vil nævne i denne artikel: denimshorts, cargo shorts, chino shorts og bomuldshorts.

Denimshorts

Denimshorts er en klassiker, og de findes både til mænd og kvinder. Det vigtigste ved denimshorts er at finde den rigtige længde og pasform. For korte denimshorts kan se barnlige ud, mens for vide denimshorts måske ikke er særlig flatterende. Denimshorts er generelt bedst til afslappede og formelle lejligheder med en shorts til.

Cargo shorts

Cargo Shorts er perfekte til folk, der ønsker at kunne have mange ting med sig. De fås både til mænd og kvinder, og de har typisk mange lommer. Cargo shorts er perfekte til vandreture eller udendørs aktiviteter. Cargo shorts er stilen, du bør gå efter, hvis du ikke bryder dig om for tætsiddende shorts, men materialet er lidt mere stift end bomuld shortsene.

Chino shorts

Chino shorts er meget alsidige, og de kan bruges til både formelle og uformelle lejligheder. De fås i en række forskellige farver og kan pyntes op eller ned alt efter behov. Chino shorts er perfekte til folk, der gerne vil se professionelle ud, men som ikke ønsker at bære bukser. Et godt valg til forretningsmæssige forsamlinger til et jakkesæt.

Shorts i bomuld

Bomuldsshorts er den mest afslappede type shorts, som du kan bære. De fås i en række forskellige stilarter og prints. Bomuldsshorts er perfekte til folk, der ønsker at slappe af i solen eller gå en tur. De er også meget komfortable og perfekte til varmt vejr. De er langt fra tætsiddende og kan bruges til træning om sommeren med en t-shirt til.

Uanset om du er til den ene type shorts eller den anden, så kan du altid finde et par, der matcher dine behov i shoppen Style By Dam. Vh Style By Dam.