Anmeldelse af Saunatæppe fra NordicHigh

Min mand købte NordicHigh Sauna-tæppet i begyndelsen af ​​karantænen. Han elsker saunaoplevelsen og havde undersøgt at installere en 2 personers sauna i vores hjem. Med pladsen og de elektriske krav er jeg sikker på, at det ville have kostet flere tusinde kroner. Det var simpelthen ikke i vores budget! Det var da han stødte på NordicHigh og deres langt infrarøde saunatæppe.

 

Langt infrarød sauna fordele inkluderer:

 

bedre søvn

 

lempelse

 

afgiftning

 

vægttab

 

lindring af ømme muskler

 

lindring af ledsmerter såsom gigt

 

klar og strammere hud

 

forbedret cirkulation

 

hjælp til mennesker med kronisk træthedssyndrom

 

Men helt ærligt, jeg er ny i alt dette. Jeg var kun interesseret i de potentielle vægttabsfordele ved NordicHigh Sauna Blanket. Alle de andre potentielle fordele lød godt og det hele, men jeg er på en mission for at tabe mig. Jeg var 5’11 og vejede 262 lbs i januar 2019, da jeg startede en ketogen diæt. Jeg var i stand til at tabe mig betydeligt med kosten alene.

Jeg besluttede at afprøve de mulige vægttabsfordele ved NordicHigh Sauna Blanket. Mit vægttab gik i stå, og jeg var ekstremt frustreret over mine manglende fremskridt. Jeg besluttede at koble NordicHigh Sauna-tæppet med et 5-dages æg, kun hurtigt, en 72 timers faste og intermitterende faste over en måneds tid for at se, om jeg kunne få vægten i gang igen.

 

Jeg var i stand til at tabe næsten 15 pounds på en måned ved at bruge NordicHigh Sauna Blanket kombineret med diæt efter at have været gået i stå i flere måneder! At tabe 15 pund på en måned ved et “normalt” BMI er utroligt. Jeg tror virkelig på, at både diæten (se min YouTube-video for mere info om det aspekt) og saunatæppet hjalp mig med at opnå dette. Jeg vil også gerne tilføje, at der er gået et par måneder, og jeg har IKKE taget på i vægt igen!

 

NordicHigh saunatæppet er ekstremt godt lavet. Min mand og jeg har hver især brugt det næsten dagligt, og det ser stadig nyt ud. Det er nemt at rengøre med en fugtig klud. Vi bruger en økologisk eddikebaseret løsning til at tørre saunatæppet af, efter vi har brugt det.

 

Du kan vælge en indstilling fra 1-9. Jeg nyder personligt en indstilling på 6. Varmen er ikke tydelig i starten. Med en traditionel sauna følte jeg altid, at der var denne øjeblikkelige varmesprængning, der hurtigt blev uudholdelig. Med langt infrarøde saunaer er varmen langt mere tålelig og beroligende. Jeg elsker det og det kan fås her.