4 trin til at blive au pair i udlandet

Så du har besluttet dig for at blive au pair i udlandet. Det er fantastisk! Det kan være en vidunderlig oplevelse for både dig og den familie, du arbejder sammen med. Der er dog nogle få ting, du skal gøre for at sikre, at det bliver en god oplevelse for alle involverede. I denne artikel vil vi skitsere 4 trin, der vil hjælpe dig med at gøre din overgang til at blive au pair så smidig som muligt. Lad os komme i gang!

Undersøg det foretrukne land

Det første, du skal gøre, er at undersøge det land, du ønsker at arbejde i. Lær om kulturen, sproget, og hvordan det er at bo der. Dette vil hjælpe dig med at være forberedt på dit nye liv som au pair.

Find det bureau

Dernæst skal du finde et velrenommeret au pair-bureau, der kan hjælpe dig med at finde en familie. Der findes mange au pair-bureauer, men de er ikke alle lige gode. Lav din research og find et bureau, der vil hjælpe dig med at finde en familie, der passer til dig. Du kan med fordel se her på denne side, som også findes på dansk.

Få styr på dine dokumenter

Nu, hvor du har fundet et bureau, er det tid til at få styr på dine dokumenter. Du skal bruge et pas, et visum og muligvis andre dokumenter. Kontakt dit bureau eller ambassaden i det land, du vil arbejde i for at finde ud af, hvad du har brug for.

Få en forsikring

Inden du tager af sted, skal du sørge for at have en sygeforsikring, der dækker dig i udlandet. Du bør også overveje at tegne en rejseforsikring for at dække eventuelle uventede udgifter, mens du er væk.

Nu er det tid til at pakke dine kufferter! og tage afsted. Husk, at nyde hvert et sekund, da det er oplevelser for livet, du aldrig vil få igen.