4 typer af madrasser – Bliv klogere her

Der findes mange forskellige typer madrasser, men de fleste kender kun de to grundlæggende kategorier: skum og springmadras. Det er en skam, for der findes faktisk fire typer af madrasser, som du måske ikke kender til! I dag vil jeg gennemgå dem alle sammen, så du har mere information om dine muligheder, når det er tid til at købe en ny madras, når du skal købe en ny madras. Der er mange muligheder for valg af seng, og det kommer an på, hvor meget man skal sove på den, og hvor den skal stå henne i huset.

1. Kontinentalseng

En kontinentalseng er en yder populær seng, som er en seng, der består af flere lag. Det er en seng, som kan variere i hårdheden, af blød, medium og hård. Det er en seng, som støtter de rigtige steder, hvor man har garanti for at ligge komfortabelt. Kontinentalsenge fås i forskellige størrelser og former afhængigt af producenten. Den mest almindelige er en seng i standardstørrelse, der er opdelt i tre dele, nemlig hovedgærde, midterste del og fodgærde. Madrassen kan bruges som en enkeltseng eller en seng i to enkeltsenge.

2. Foldemadras

En foldemadras er en slags midlertidig seng, som kan bruges som et alternativ til gæsteværelset. De fleste mennesker ender med at købe denne type madras, fordi de har brug for noget, der er nemt og bekvemt for deres gæster, og det ser ud til, at andre typer madrasser ikke kan klare det. En foldemadras kan nemt ryddes af vejen, og så kan man få dem i alverdens dekorative farver.

3. Sovesofa

En sovesofa er en praktisk løsning til et rum, som også skal bruges til opbevaring, såsom spillerum, børnerum eller gæsterum. De fleste sovesofaer består af en simpel mekanisme, der kan fastgøres til ryggen eller armlænene, så det er nemt at omdanne dem til en seng. Skal sovesofaen stå i en hjørne, kan man købe en sovesofa med chaiselong, hvor der også er opbevaringsmuligheder.

4. Boxmadras

En boxmadras er en solid og god løsning, hvor man kan få den præcise hårdhed, man ønsker. Denne madras er også et fremragende valg for personer, der lider af rygsmerter eller andre former for helbredsproblemer, fordi den giver god støtte på de rigtige steder. Boxfjederen har en særlig konstruktion, der sikrer korrekt ventilation og hjælper med at holde den kølig, når du sover . Det er en madras, der passer ind i enhver indretning og kan bruges som ekstra seng på børneværelset eller i gæsteværelset.