4 ting, du skal overveje, når du skal finde en au pair

Har du brug for en au pair? Her er 4 ting, du skal overveje, når du skal finde den perfekte au pair. Hvis du finder en person fra et andet land, skal du være opmærksom på de kulturelle forskelle. Aufini.com kan hjælpe dig med at finde din kommende au pair!

1. Er en au pair nødvendig?

Det kan godt være, at du føler, at du ikke når al det huslige, som du gerne ville, men er en au pair nødvendig? En au pair kan man ikke afskedige den ene uge, fordi man er godt med. En au pair udgør en kontrakt, så man permanent kan overlade de huslige opgaver til sin au pair.

2. Hvilke opgaver skal din au pair tage sig af?

Når du overvejer at ansætte en au pair, er det vigtigt at vide, hvilke opgaver du gerne vil have, at de skal tage sig af. Du bør også tænke over, hvor mange timer der er nødvendige for disse opgaver. Hvis du f.eks. arbejder hjemmefra og har brug for nogen til at være der i skoletiden, skal du sørge for, at din au pair har nok fri hver dag.

3. Hvad med lønnen?

En au par skal ikke arbejde gratis, og her skal man også tænke på, at en au pair kræver en månedsløn, som kan dække hendes udgifter og gerne mere til. Hvor mange penge er der budgetteret som løn?

4. Hvor skal din au pair bo?

En au pair bor som regel i samme bolig som værtsfamilien. Har i mulighed for det? Hvis i har et rum ledig et anneks eller et beboeligt loftrum, så er der mulighed for, at han/hun kan bo der. Men sørg for at gøre det klart for den kommede au pair, hvordan han/hun skal bo. Måske vedkommende gør krav på et privat toilet/bad, som i også bør tage hensyn til.